søndag 21. mai 2017

Viktig melding til alle som har havneforsikring i Norske Sjø

Norske Sjø foreningsforsikring er i en god flyt om dagen. Nå er det 152 medlemsforeninger som har forsikring i Norske Sjø. Vi ønsker at flere båtforeninger er dekket av denne modulbaserte og gode havneforsikringen. Dette er en såkalt «allrisk» forsikring som bl. annet dekker ulykke, rettshjelp, styreansvar og naturskade. Om dere ønsker mer informasjon og vil ha et tilbud på havneforsikring ta kontakt med Per Robert Olsen i Norske Sjø. Han treffes på tlf. 930 86 886 eller på mail: pro@fender.no

Hvordan få ytterligere rabatt på havneforsikringen?
Få medlemmene i din båtforening til å sjekke opp båtforsikring i Norske Sjø. Be medlemmene å gå inn på premiekalkulatoren: www.norskesjo.no.
KNBF eier Norske Sjø forsikringsordningen hvor du som medlem er medeier. Du gis mulighet til å gi innspill på vilkår og pris. Som medlem i KNBF kan du gjennom dette tegne markedets beste båtforsikring i Norske Sjø, med de beste vilkårene og de beste dekningen. Her kan du velge mellom minikasko, kasko og superkasko.
Det tar to minutter å finne ut hva forsikringsprisen blir på din båt.

Rabattordning:
1.       Har 10 % av medlemmene båtforsikring i Norske Sjø (minimum 10 medlemmer) får båtforeningen 10% rabatt på havneforsikringen.
2.       Om 15% av medlemmene har båtforsikring i Norske Sjø oppnås 15% rabatt på havneforsikring. Som er maks rabatt på havneforsikring.

Vil du vite hvor mange båter som er forsikret i din båtforening?  Ta kontakt med Per Robert Olsen.


Vennlig hilsen
Kongelig Norsk Båtforbund

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar